Home Mistráky TJ Sokol Libchyně B – TJ Sokol Velká Jesenice C 12:6

TJ Sokol Libchyně B – TJ Sokol Velká Jesenice C 12:6

by administrator

V dalším mistrovském utkání jsme na domácí půdě přivítali „céčko“ Velké Jesenice. Předpoklady na toto utkání byli všechny možné od výhry hostí, přes remízu až po výhru domácích, a to i přesto, že celková bilance s tímto soupeřem vyznívá lépe pro hosty, avšak nyní hráli bez silného Dočekala a náš tým se od let minulých značně zlepšil a tak na sebe nyní narazila vyrovnaná mužstva. Hosté tedy dorazili bez předpokládaného Dočekala, avšak s mladým Fantou, který nebyl rozhodně lehkým soupeřem.

Utkání pro nás mělo nejkatastrofičtější začátek, který jsme letos zažili, jelikož jsme prohráli obě čtyřhry těsně 2:3 a následně i první dvě dvouhry, a tak byl najednou stav utkání 0:4. Poté však naopak přišla série asi našich nejlepších letošních zápasů, když jsme vyhráli 8 utkání v řadě a z toho 4 pětisetové bitvy! Zejména zmíněné pětisetové zápasy tak v podstatě rozhodli o výsledku utkání, jelikož poté jsme si již vedení pohlídali a navýšili ho na konečných 12:6. Vynikající výkon podala celá čtveřice hráčů základní sestavy a body posbírala takto: Kulhavý 4, Kovalčík 4, Hubka 3, Konvalina 1. Za rozhodnutého stavu jsme si tak i mohli dovolit střídat Vacka za Konvalinu. Přes celkem jasný konečný výsledek hovoří o vyrovnanosti utkání celkový počet pětisetových zápasů, který byl 7!

V tomto roce nás čekají ještě tři utkání, ve kterých s největší pravděpodobností již nebudeme bodově úspěšní, jelikož zajíždíme na půdu top týmů z popředí tabulky – České Skalice a Jaroměře a doma přivítáme také silnou Dolní Radechovou. Report z utkání ZDE a zápis ZDE.

0 komentář
0

You may also like